Waarom 3dprintwinkel.be kiezen?

Twijfelt u nog of u bij ons uw printer wilt kopen? Volgende argumenten halen u hopelijk over:

Geweldige service

Hier bij 3dprintwinkel.be staan we altijd paraat voor onze klanten. We doen er alles aan om uw ervaring met 3d printen zo aangenaam mogelijk te maken. U kan ons dan ook altijd contacteren met vragen via de chat op onze site of via email.

Geweldige prijzen

We vergelijken regelmatig onze prijzen met onze concurrentie en proberen ze altijd lager te houden. Ziet u ons product goedkoper bij een Belgische of Nederlandse concurrent? Als we geen verlies maken, passen we onze prijs aan!

Geweldige producten

We zijn steeds op zoek naar 3D printers, filament en toebehoren met dé beste prijs-kwaliteit verhouding. Een voorbeeld hiervan is onze favoriete printer: De ender-3. Deze printer hebben we zelf door en door getest, gebruikt en kennen we tot in de verste details. Ons doel is dit voor elke 3D printer in ons gamma te doen. Als u dus vragen heeft bij een 3D printer, stel ze gerust!

Geen douanekosten

Er zijn verschillende sites die niet duidelijk zijn in de locatie van het warenhuis. Hierdoor betaald u vaak een grote douanekost (€30 + 21% + import tax). Onze 3d printers worden steeds binnen de EU verzonden waardoor u NOOIT douanekosten moet betalen. We hebben hier zelf een hekel aan, dus als u toch ooit een douanebrief zou krijgen lossen we dit graag voor u op.

 

Veertien dagen bedenktijd

U heeft het recht om uw aankoop terug te sturen indien u zich bedenkt. Zolang het product ongeopend en onbeschadigd is wordt het totale bedrag van de aankoop binnen de veertien dagen teruggestort.

Gratis verzending vanaf €20,-

U betaald geen verzendingskosten zodra het totale bedrag van uw winkelmandje groter dan €20,- is. Als dit niet het geval is betaald u een kleine kost (€2,49)